Thursday, March 22, 2012

ΕΚΘΕΣΗ - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ


1h-ekthesh-Dhmioyrgias-&-Ekfrashs-small-photo2Το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου, ο (παλιός) σιδηροδρομικός σταθμός Πελλοπονήσου στην Αθήνα, θα φιλοξενήσει την 1η Έκθεση Δημιουργίας και Έκφρασης με θέμα “Ταξίδι στον κόσμο του χειροποίητου”.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι και τις 2 μέρες από τις 10:00 πμ μέχρι και τις 22:00 μμ. Οι εκθέτες των χειροποίητων δημιουργιών αναμένονται να φθάσουν τους 100 και θα μας παρουσιάσουν όλες τις νέες, μοναδικές, ανοιξιάτικες δημιουργίες τους, στις καλύτερες τιμές!
Πολλές δραστηριότητες θα λάβουν χώρα και θα έχουν ως σκοπό την ψυχαγωγία όσων επιλέξουν να επισκεφθούν την έκθεση. Στο όμορφο και διατηρητέο κτίριο του σταθμού, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ιστορικές αναφορές-προβολές, σχετικά με τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο. Σε όλη την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν διάφορα δρώμενα από τις καλλιτεχνικές ομάδες που θα συμμετέχουν και αναμένονται να μας χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και κεφιού! Μέσα στο κλίμα της δύσκολης εποχής, θα υπάρξει και χώρος όπου θα συγκεντρώνονται ρούχα και τρόφιμα για φιλανθρωπικό σκοπό, για αυτό μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας ότι μπορείτε να διαθέσετε για όσους συνανθρώπους μας τα έχουν ανάγκη.
Όσοι δημιουργοί ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος να σας ενημερώσουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχών είναι έως τις 25 Μαρτίου. Για σχετικές πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2105150050 ή να στείλετε email στο ergondrasis@gmail.com. Περισσότερες οδηγίες για τους εκθέτες μπορείτε να δείτε εδώ.
Να σας ενημερώσουμε ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη, για αυτό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε την έκθεση, να δείτε τις όμορφες δημιουργίες των εκθετών, να διασκεδάσετε με τις όλα τα happenings και να περάσετε 2 ευχάριστες μέρες!
Οι διοργανωτές της έκθεσης είναι οι: Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου, Αγάπη Για Όλους
1h ekthesh Dhmioyrgias & Ekfrashs

No comments:

Post a Comment

Share you beautiful thoughts with us!