Tuesday, April 3, 2012

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2012



Έτοιμες και οι Πασχαλινές λαμπάδες μας για το Πάσχα του 2012!

Κάθε χρόνο δημιουργώ με μεγάλη χαρά τις δικές μου χειροποίητες λαμπάδες για την μέρα της Ανάστασης! Με ευχαριστεί πολύ, όλη η διαδικασία για την δημιουργία της χειροποίητης πασχαλινής λαμπάδας.

Φροντίζω να διαλέγω με προσοχή και σχολαστικότητα τα υλικά τα οποία θα στολίσουν την κάθε μου λαμπάδα. Μ’ αρέσει να χρησιμοποιώ κεριά με διαφορετικά χρώματα και σχήματα και να τα ντύνω με όμορφα, ξεχωριστά στολίδια διαφόρων ειδών και κυρίως χειροποίητων, τα οποία έχω δημιουργήσει από fimo, τσόχα, ύφασμα. Επίσης λατρεύω πολύ τους φιόγκους, τις πολύχρωμες κορδέλες, τα μεταλλικά και ξύλινα στοιχεία, τις χάντρες! Σε πολλές πασχαλινές μου λαμπάδες θα βρείτε και κρυμμένα κοσμήματα!

Οι περισσότερες λαμπάδες, ως περήφανη νονά, είναι δώρα για τα βαφτιστήρια μου, που ανυπομονούν να λάβουν την λαμπάδα τους κάθε Πάσχα! Είναι απερίγραπτη η χαρά μου όταν αντικρίζω τα χαμογελαστά προσωπάκια τους, την στιγμή που τους δίνω τις νέες τους λαμπάδες με τα σοκολατένια λαχταριστά αυγουλάκια! Βέβαια, αρκετές είναι και οι παραγγελίες από τις φίλες μου, τις οποίες ευχαριστώ θερμά που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια! Φέτος την χαρά της δημιουργίας, των πασχαλινών λαμπάδων, την μοιράστηκα με την Λένα, η οποία διαθέτει εξαιρετικό δημιουργικό ταλέντο!

Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις νέες μας πασχαλινές λαμπάδες, οι οποίες απευθύνονται σε μικρά και μεγάλα παιδιά, σε πριγκίπισσες και πρίγκιπες!


Πως σας φαίνονται; αφήστε το σχολιάκι σας :)


Παρακάτω θα δείτε ορισμένα από τα σχέδια των νέων πασχαλινών λαμπάδων! Για κάθε μία λαμπάδα έχω δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό post με περιγραφή και περισσότερες φωτογραφίες! Για να δείτε όλα τα σχέδια των λαμπάδων πατήστε εδώ!













3 comments:

  1. mas ehete kata enthousiasei me tis dimiourgies sas einai ola fantstika den ehoume logia mprabo sas

    ReplyDelete
  2. Καλώς σε βρίσκω και εγώ... Πολύ-πολύ όμορφες όλες οι λαμπάδες σας! ιδιαίτερες! ξεχωριστές! Να είστε καλά! Καλό Πάσχα!

    ReplyDelete
  3. Καλημέρα Χρυσούλα, Ντίνα & Πάνο!!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!!Χαίρομαι που σας αρέσουν :) :)

    ReplyDelete

Share you beautiful thoughts with us!