Tuesday, April 3, 2012

CAN.020 ΜΠΛΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ, ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ



Πάντοτε μου αρέσανε οι δαντέλες γιατί μου θυμίζουνε παλιότερες εποχές! Στο νου μου τις έχω συνδυάσει με πιο vintage στυλ ρούχα, κοσμήματα, διακοσμητικά κ.α.


Έτσι φέτος είπα να πειραματιστώ και να δημιουργήσω την δική μου πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα με δαντέλα και για να της προσδώσω μια πιο ρομαντική αισθητική, της έβαλα και ένα λουλουδάκι!

Για την συγκεκριμένη πασχαλινή λαμπάδα μου, επέλεξα μπλε στρογγυλό κερί και στο επάνω και κεντρικό της μέρος, τύλιξα πλατιά κομμάτια από δαντέλα με κορδέλες, σε αποχρώσεις σάπιου μήλου. Έπειτα πήρα το ροζ λουλούδι και το τύλιξα σε καταπράσινο φύλλο και όλα μαζί τα έδεσα στο σώμα του κεριού με μεγάλους φιόγκους! Για τους φιόγκους χρησιμοποίησα ροζ κορδέλα και χακί οργάντζα!



Ελπίζω να σας αρέσει…J
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή λαμπάδα με δαντέλες, ροζ λουλούδι, πράσινο φύλλο και πολύχρωμες κορδέλες!

Χειροποίητη μπλε πασχαλινή λαμπάδα με δαντέλες, ροζ λουλούδι, πράσινο φύλλο και πολύχρωμες κορδέλες!

Χειροποίητη μπλε πασχαλινή λαμπάδα με δαντέλες, ροζ λουλούδι, πράσινο φύλλο και πολύχρωμες κορδέλες!




Για να δείτε και τα υπόλοιπα σχέδια των πασχαλινών λαμπάδων πατήστε εδώ!
Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τιμές και διαθεσιμότητα στις δημιουργίες μου, μπορείτε να μου στείλετε e-mail ή μήνυμα στην σελίδα μου στο Facebook!

6 comments:

  1. καλημερα και καλο μηνα...

    συγνωμη για το μηνυμα που στελλω , ντρεπομαι που το στελλω, (θα μου πεις αφου ντρεπεσαι γιατι στελλεις κι εχεις δικιο), δεν θελω να το παρεις ως υποχρεωση να λαβεις μερος στον πρωτο δελφινο διαγωνισμο μου (διαγωνισμο δημιουργιας) απλα σε ενημερωνω.. αν σε ενδιαφερει διαβασε εδω http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/03/blog-post_4.html

    αν δε θες να λαβεις μερος δεν υπαρχει προβλημα

    ευχαριστω για το χρονο και τη κατανοηση σου

    ReplyDelete
  2. Πολύ όμορφη και ρομαντική!Λατρεύω τη δαντέλα και έχει ταιριάξει πολύ με το λουλούδι και τις κορδέλες!

    ReplyDelete
  3. Καλησπέρα Σπυριδούλα!!!!Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε :)

    ReplyDelete
  4. Καλησπέρα Δελφινάκι!!!Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση (με τιμά ιδιαίτερα) και για την επίσκεψη στο blog μου!!!Εννοείτε πως θέλω να συμμετέχω!!!

    ReplyDelete
  5. Πολύ όμορφη και ρομαντική αλήθεια! Θέλω να σε ευχαριστήσω που πέρασες από το σπιτάκι μου και ποιο πολύ να σε ευχαριστήσω για μια ωραιότατη αναφορά που βρήκα όταν σε ψαχούλευα.... σχετικά με την αλήθεια για την Ελλάδα. Το ανάρτησα στη σελίδα μου στο facebook και πιστεύω πως αξίζει όλη η υφήλιος να το διαβάσει... Σ΄ ευχαριστώ πολύ θα τα λέμε. Πολλά φιλιά.

    ReplyDelete
  6. Καλησπέρα Jenny!!!Σ' ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και χαίρομα που σου άρεσε η ρομαντική μου λαμπάδα :) Τώρα που βρεθήκαμε θα τα λέμε :) Φιλιά!

    ReplyDelete

Share you beautiful thoughts with us!