Wednesday, May 16, 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ U CREATE ATHENS BAZAAR


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ U CREATE ATHENS BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ EXAIRETICO
Γεια σας καλά μου φιλαράκια! Όπως καταλάβατε και από το τίτλο η σημερινή μου ανάρτηση, είναι μια πρόσκληση στο Bazaar που θα συμμετέχει η ομάδα του Exairetico.





To Bazaar διοργανώνουν η ομάδα του U Create Athens, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της, με το Athens Video Art Festival. Το Bazaar θα διεξαχθεί στις 18, 19 και 20 Μαΐου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης ( Οδός Σκούζε και Βασιλικής ) και αποτελεί μια μεγάλη έκθεση χειροποίητων ειδών με την συμμετοχή 57 δημιουργών! Οι ώρες λειτουργίας του Bazaar είναι 12:00 pm με 10:00 pm!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ U CREATE ATHENS BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ EXAIRETICO


Εμείς θα βρισκόμαστε και τις τρεις ημέρες του Bazaar με όλες τις νέες μας ανοιξιάτικες, καλοκαιρινές δημιουργίες, που έχουμε παρουσιάσει στο blog και στην σελίδα μας στο Facebook! Θα έχουμε επίσης και πολλές νέες δημιουργίες, τις οποίες δεν έχουμε προλάβει να αναρτήσουμε. Στον χώρο του Bazaar το Σάββατο θα υπάρχουν DJ Sets, για να διασκεδάσουν όσους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ U CREATE ATHENS BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ EXAIRETICO


Μαζί με το Bazaar θα διεξαχθεί η πολύ ενδιαφέρον όγδοη Διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος! Η διοργάνωση τελεί υπό το concept “Ζωντανεύοντας την Αθήνα / Visualize Athens” και μας προσκαλεί να ζήσουμε την μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού μέσα στον κόσμο του σύγχρονου πολιτισμού και των νέων τεχνολογιών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό και πολυδιάστατο πρόγραμμα που θα έχει ετοιμαστεί.



Σύμφωνα με το Athens Video Art, το φετινό κάλεσμα συμμετοχής, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συγκέντρωσε πάνω από 2.000 έργα από 69 χώρες, για αυτό το Athens Video Art Festival θα μας προσφέρει τη μεγαλύτερη γιορτή του σύγχρονου πολιτισμού και μας υπόσχεται 3 μέρες έντονων συγκινήσεων, από τις 11 το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Τα Events στο Facebook μπορείτε να τα δείτε εδώ: Bazaar, το Visualize Athens!

Ελπίζουμε όσες και όσοι από εσάς βρίσκεστε στην Αθήνα να μας επισκεφθείτε, για να σας γνωρίσουμε και από κοντά, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία!!! Σας περιμένουμε!!!


9 comments:

  1. καλη επιτυχια κοριτσι..ολα να πανε καλα..θελουμε φωτο..ομορφο βραδυ..φιλια πολλα

    ReplyDelete
  2. Η περιγραφή που μας δίνεις για το Bazaar, είναι ένας λόγος που θα ήθελα να βρισκόμουν Αθήνα. Αυτού του είδους τα events είναι από τα καλύτερά μου. Καλή επιτυχία και από 'μένα!!!

    ReplyDelete
  3. Καλησπέρα Σοφία και Μαρία μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Ελπίζω να ανταποκριθούν στο κάλεσμα όλοι οι φίλοι που βρίσκονται ή μπορούν να έρθουν στην Αθήνα και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους! Θα ήταν Super απίστευτο να γνωρίσω από κοντά και όλα τα φιλαράκια bloggers της γειτονιάς μας :) Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  4. καλή επιτυχία και...πολλές πωλήσεις!!!

    ReplyDelete
  5. καλή επιτυχία κορίτσια το αξίζετε.
    σας φιλώ

    ReplyDelete
  6. Καλησπέρα Δέσποινα και Μαρία!!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  7. Καλή επιτυχία!!! Μακάρι να ήμουν Αθήνα για να το επισκεπτόμουν!!

    ReplyDelete
  8. Θα προσπαθήσω να περάσω κάποια στιγμή μέσα στο σαβ/κο!!
    Θέλω πολύ να έρθω!!
    Καλή επιτυχία!!

    ReplyDelete

Share you beautiful thoughts with us!